Un proaspăt consilier județean, dar și un loc vacant în deliberativ

Aleșii județeni au luat act, ieri, de încetarea mandatului de consilier județean câștigat de Vasile Curelaru (PD-L), la alegerile locale din vara lui 2008.

 

Demersul survine decesului prematur și fulgerător al dlui Curelaru, fotoliul rămas liber la masa deliberativului județean fiind preluat de Traian Ilisei, supleant pe listele democrat-liberalilor la scrutinul din iunie anul trecut. Ilisei a depus ieri jurământul în fața viitorilor colegi. El va face parte din Comisia pentru studii programe, prognoze, buget-finanțe, societăți comerciale, regii autonome, precum și din Comisia pentru tineret, sport-turism, colaborare cu organizațiile neguvernamentale, cu românii de peste hotare, relații externe și integrare europeană.
În cadrul aceleiași ședințe, a fost constatată și încetarea mandatului consilierului județean Mihai Aurel Steiciuc (fost PNL), locul ocupat de el fiind declarat vacant. Decizia survine hotărârii filialei teritoriale Suceava și Organizației Municipale a PNL de excludere a dlui Steiciuc din rândurile liberalilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: