Prin planificarea celor 4 zile fără plată din decembrie

Salariații IȘJ vor avea un Crăciun în avans

Comisia paritară și CA al IȘJ vor decide vineri asupra concediului fără plată al personalului din grădinițe, școli și licee

 

Salariații Inspectoratului Școlar Județean Suceava și cei de la Casa Corpului Didactic, Palatul Copiilor, cluburile copiilor și elevilor și cluburile sportive școlare vor avea concediu fără plată în zilele de 26, 27 și 30 noiembrie, iar pe 25 noiembrie vor lucra doar 3 ore.
Această programare a fost aprobată în ședința Consiliului de Administrație al IȘJ de luni, unde s-a mai stabilit ca zilele neplătite din decembrie să fie cele de 21, 22, 23 și 24, zile cuprinse în vacanța de iarnă a elevilor.
Șeful IȘJ Suceava, Petru Carcalete, a declarat ieri că, în ce privește concediul fără plată al personalului din școli, va decide Comisia paritară, care se va reuni vineri la ora 10, hotărârea acesteia urmând să fie discutată și supusă aprobării în ședința CA de la ora 11, după care se va transmite în școli. Inspectorul general a precizat că, potrivit legii, în fiecare școală profesorii vor face o replanificare a materiei, fiindcă doar aceasta se va recupera, nu și orele pierdute.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: