Sediul primăriei sucevene, „imunizat” la virusul gripei noi

Viceprimarul Harșovschi, victima unei forme ușoare a maladiei, se simte bine, anunțând că intenționează să se întoarcă la serviciu

 

La finele săptămânii, sediul din Areni al Primăriei municipiului Suceava a făcut obiectul unei ample acțiuni de dezinfectare. Lucrători ai unei societăți specializate, echipați cu costume și măști de protecție, au pulverizat substanțe dezinfectate prin toate colțurile clădirii, începând de la birourile primarului, viceprimarilor, lucrătorilor executivului și până în garaje.
Demersul survine confirmării contactării virusului AH1N1 de către viceprimarul Lucian Harșovschi. Lunea trecută, în drum spre spital, adjunctul șefului administrației locale sucevene a trecut pe la birou, anunțând că se simte rău și că prezintă simptoame specifice gripei noi. Joi, analizele efectuate la Institutul de Boli Contagioase „Șerban Cantacuzino” din Capitală au reliefat că dl Harșovschi are o formă ușoară a maladiei, motiv pentru care i s-a recomandat izolare și tratament de specialitate la domiciliu.
Potrivit unor surse, în urma regimului adoptat, viceprimarul Sucevei ar fi depășit perioada critică exprimându-și intenția ca, de ieri, să revină la serviciu. Zvonul nu a fost însă confirmat, la prima oră biroul lui Lucian Harșovschi rămânând încuiat.
Reamintim că, pentru a preveni răspândirea virusului AH1N1, Primăria Suceava a achiziționat, pentru lucrătorii săi și unitățile de învățământ de pe raza urbei, 4000 de măști de protecție, 5000 de spatule de unică folosință, 50 de flacoane de săpun lichid antibacterian, 50 de flacoane de gel dezinfectant și 50 de cutii de cloramină B.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI