Fără tam-tam și doar cu câteva flayere

Candidatul lansat în lupta prezidențială de Partidul Ecologist Român, Ovidiu Iane, s-a aflat vineri la Suceava, și a încercat, fără tam-tam și doar cu câteva flayere împărțite prin piețele din municipiu, să-i convingă pe cei adunați în sala mică a Casei de Cultură de ce el ar putea fi cea mai bună alegere pentru funcția de președinte al României.

 

Deși a început timid și poate mai târziu decât trebuia, campania candidatului ecologiștilor pentru fotoliul de președinte al țării este în plină derulare, acesta expunând sucevenilor platforma-program. „De 20 de ani, suntem obligați să trăim într-o societate bolnavă. Avem venituri mici, mâncare proastă și medicamente scumpe. Ajunge! Ne trebuie o Românie curată moral și fizic, care să crească speranța de viață a locuitorilor acestor meleaguri”, le-a spus Iane sucevenilor prezenți, oferind și o soluție concretă. „Găinile crescute cu iarbă și în spații deschise sunt mult mai bune și fac ouă mult mai sănătoase decât cele crescute în cuști și îngrășate cu forța”, a declarat Iane la Suceava.
Potrivit acestuia, Partidul Ecologist Român și-ar dori, cel puțin în momentul de față, un guvern condus de Klaus Johannes, unul care să mai pună în practică din când în când și unele idei ecologiste.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: