Balul bobocilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare”

Moderatorii s-au întrecut în… gafe

Spectacolul-concurs a debutat cu 45 de minute întârziere și a durat cinci ore, adică de la ora 7.45 la 24.45 > Moderatorii evenimentului s-au întrecut în dezacorduri și au stâlcit numele concurenților

Dacă miercuri seara Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava ar fi găzduit o întrecere a gafelor și a bâlbâielilor la care concurau studenți ai Universității “Ștefan cel Mare”, atunci am putea spune că spectacolul a fost reușit. Din păcate…

 

Sala mare a Casei de Cultură din Suceava a găzduit ediția 2009 a balului bobocilor, organizat (și) de studenți ai universității sucevene. Adică un spectacol-concurs care a devenit o tradiție și care, din păcate, anul acesta s-a dovedit a fi mai slab în comparație chiar și cu cele organizate de liceeni.
Anunțat la ora 19, evenimentul a început cu 45 de minute întârziere, timp în care sute de spectatori au așteptat cuminței la ușa Casei de Cultură.
Nu ne-am propus să vă prezentăm doar stângăciile acestui spectacol, ci și punctele tari, chiar dacă, în opinia noastră, acestea au fost destul de puține. Din start trebuie să spunem că organizatorii balului au excelat la partea tehnică. Adică au reușit să ofere publicului un spectacol interesant de sunet și lumini, de care s-au ocupat cei de la “Disco System”.
Înainte ca aspiranții la titlurile de Miss și Mister să intre în pâine, organizatorii au stins luminile în sală, iar pe scenă și-au făcut apariția câteva “puncte” albe, care se mișcau cu grație. De fapt era vorba despre un număr de pantomimă.
Apoi pe scenă au urcat cei patru moderatori ai spectacolului-concurs. De aici gafele s-au ținut lanț. Moderatorii s-au comportat de parcă nu au citit desfășurătorul înainte de a urca pe scenă. Au stâlcit numele celor 20 de boboci (10 fete și 10 băieți care concurau pentru titlurile de Miss și Mister), s-au întrecut în dezacorduri, nu au respectat ordinea stabilită pentru a intra în… vorbă ș.a.
A urmat prezentarea bobocilor. Fiecare dintre concurenți a defilat pe scenă, în timp ce unul dintre moderatorii spectacolului îi citea o (prea lungă) prezentare. Astfel, un prezentator a dezvăluit publicului că uneia dintre concu-rente i-ar plăcea să se plimbe pe „Ciamp Elise” (precizăm faptul că am scris această denumire exact cum a fost ea prezentată publicului, și că este vorba despre celebrul bulevard Champs-Élysées din Paris), iar despre un alt concurent am aflat că… îi plac foarte mult câinii „hușchi”…
După prezentarea bobocilor, câțiva elevi ai Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava au dansat pe muzica lui Michael Jackson. Unul dintre elevi purta o pălărie asemănătoare cu cea a starului, evident mănuși și șosete albe. Elevul a imitat destul de bine și celebrul “moonwalk” al pop starului, stârnind astfel aplauzele publicului.
Cei 20 de concurenți aspiranți la titlurile de Miss și Mister au concurat în cadrul probei de aptitudini. Tinerii au dansat, au cântat, au pus în scenă diferite momente din piese de teatru și chiar au spus bancuri. O parte dintre aceste „numere” au fost plăcute, însă, pentru că au fost foarte multe, la un moment dat publicul a dat semne de plictiseală.
Aproape de miezul nopții, pe scenă a urcat Connect-R, invitatul special al serii, care a ținut să explice publicului că este un artist serios, care își onorează contractele, încercând astfel să-și justifice absența de la balul bobocilor organizat de elevii Colegiului de Informatică “Spiru Haret”. Amintim că acest Connect-R a fost invitat la balul de la “info”, unde trebuia să concerteze pentru un onorariu de aproape 2000 de euro. Cu o oră înainte de sfârșitul spectacolului, artistul a anunțat că nu va veni să facă show, pentru că, susținea el, nu și-ar fi primit banii.
După cinci ore de concurs, adică abia aproape de ora 1 dimineața, organizatorii spectacolului au oferit premiile bobocilor concurenți. Juriul, format din profesori și studenți ai universității sucevene, a decis să ofere titlurile de Miss și Mister Boboc 2009 studenților Andreea Florea și Alexandru Duțuc, locul I – Anca Cioltan și Gabriel Râșca, locul II – Alexandra Ursulinschi și Ionuț Donisan, locul III – Valentina Bijoc și Andrei Trisciuc. Miss și Mister TuSiRomania – Anca Crăciun și Andrei Zlei.

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: