Fălticeni

A nins !

Primii fulgi de zăpadă căzuți peste municipiul Fălticeni au determinat autoritățile locale să intervină cu material antiderapant pe strada Sucevei, la intrarea în oraș dinspre Suceava, în cele două sensuri giratorii de la ieșirea din oraș spre Roman și pe strada Plutonier Ghiniță, drum care asigură legătura cu Gura Humorului și Baia.

 

Conform șefului Serviciului de utilități publice din cadrul Primăriei Fălticeni, ing. Gheorghe Pascaru, pentru prevenirea apariției poleiului s-a intervenit cu două pluguri și un unimog, pe străzile din municipiu fiind împrăștiate 7 tone de material antiderapant. Inginerul Pascaru a declarat că municipalitatea are asigurate stocuri suficiente de material antiderapant, motorină, iar 4 utilaje de deszăpezire sunt pregătite pentru a interveni când situația o impune.
Primii fulgi de zăpadă au însemnat pentru copii și prima bulgăreală. Pauzele dintre ore au fost cele mai așteptate de elevii claselor V-XII, pentru a se lupta cu colegii cu „ghiulele” din zăpadă. Și pentru că stratul de omăt măsura deja câțiva centimetri grosime miercuri dimineața, cei mai mici copiii, aflați în vacanță, și-au scos săniile, care însă s-au încăpățânat să nu alunece, stratul de zăpadă nefiind consistent.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: