Până pe 9 decembrie

Sindicatele nu se mai gândesc la grevă

Sindicatele din învățământ vor lua o decizie cu privire la grevă abia după 9 decembrie, când Curtea Constituțională a anunțat că se va exprima referitor la constituționalitatea sau neconstituționalitatea Legii reorganizării instituțiilor publice, a Legii educației și a Legii salarizării unitare a personalului bugetar, legile asumate de Guvernul Boc la jumătatea lui septembrie.

 

Liderul Sindicatului Județean din Învățământ, prof. Constantin Cernica, ne-a declarat că ieri urma să aibă loc discuții cu liderii de sindicat din școli cu privire la rezultatele referendumului, dar până pe 9 decembrie greva se suspendă. “Continuă însă forma de protest prin care profesorii nu vor trece notele în catalog, ci pe caietele proprii. Acum chiar nu avem cu cine discuta, ne mai trebuie și un guvern cu care să stăm de vorbă și, oricum, pe 9 decembrie abia vom ști ce spune Curtea constituțională”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: