Caracter… pierdut la apelul de seară

Connect-R nu și-a respectat un contract de aproape 2000 de euro

Artistul ar fi trebuit să cânte (atâta cât poate!), joi seara, la balul bobocilor organizat de elevii Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” din Suceava > Chiar și fără Connect-R, spectacolul-concurs al “informaticienilor” a fost reușit, fiind presărat cu momente umoristice inspirate de pe șantierele de termoficare ale Sucevei >Titlurile de miss și mister boboc au fost adjudecate de elevii Ioana Bianca Topârjan și Radu Beșliu

 

Balul bobocilor organizat de elevii Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” din Suceava – oct. 2009

Balul bobocilor organizat de elevii Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret” din Suceava – oct. 2009

Sunt artiști care își pierd caracterul la apelul seară, nu știu adică să și respecte contractele, însă se pricep al naibii să și le negocieze. Un exemplu în acest sens este “celebrul” Connect-R, care ar fi trebuit să facă show ieri seară (să danseze și să cânte sau să danseze și să mimeze interpretarea vreunei piese) la balul bobocilor organizat de elevii Colegiului Național de Informatică “Spiru Haret”, pentru aproape 2000 de euro. Adică, o sumă frumușică foc, în contextul crizei economice.
Cu doar o oră înainte de finalul spectacolului concurs, ieri seară, membrii formației condus de Connect-R au anunțat că nu vor mai veni la Suceava, întrucât nu și-au primit banii pentru susținerea spectacolului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: