„Ghinionul s-a spart“

„După douăzeci de ani și după multe alte moțiuni de cenzură eșuate, ziua de marți 13 octombrie dovedește că ghinionul s-a spart și că cincinalul Băsescu se apropie de sfârșit”, a declarat deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, după adoptarea moțiunii de cenzură.

 

El a spus că noua majoritate parlamentară, de 254 de deputați și senatori, a demonstrat că „guvernul Boc second hand” a fost un „guvern ilegal, neconstituțional și imoral”.
Deputatul PSD a subliniat că, de această dată, parlamentarii aleși uninominal au votat respectând voința electoratului, cel care îl creditează pe Traian Băsescu cu maxim 30 la sută din intențiile de vot. „Ținta noastră rămâne în continuare alegerea unui nou președinte al României”, a spus deputatul PSD, care a arătat că marți a fost făcut un prim pas, dar confruntarea electorală cu partidul-stat PD-L va fi dificilă în continuare, întrucât Traian Băsescu își va juca ultima carte. „Un gust amar la finalul moțiunii: guvernul Boc second hand a plecat din Parlament înainte de anunțarea rezultatului votului moțiunii, acest lucru arătând adevăratul respect pe care Emil Boc îl arată unei instituții din care și el a făcut parte”, a mai spus parlamentarul social-democrat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI