Suceava

La Casa Culturii, acțiuni „paralele cu cultura”

Primăria intenționează să preia în administrare clădirea din centrul urbei și să investească până la 2 milioane euro în reabilitarea ei

Conducerea municipalității sucevene ar putea intensifica demersurile pentru preluarea în administrare a Casei Culturii.
Primarul Ion Lungu a declarat că, din păcate, activitatea culturală din municipiul Suceava este în mare suferință și că tratative pe marginea transferării obiectivului amintit se poartă de mai multă vreme.

 

Casei Culturii

Parteneri de discuții au fost reprezentanții sindicaliștilor, Casa de Cultură fiind moștenire a Uniunii Generale a Sindicatelor din România. Intervențiile edilului-șef vin pe fondul necesității unor lucrări obligatorii de reabilitare la obiectivul cultural amintit, dl Lungu apreciind că acestea ar putea costa între 1 și 2 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: