De ziua Învățătorului, la Rădăuți…

Asociația Învățătorilor Bucovineni ,,George Tofan’’ și Mișcarea pentru Progresul Satului Românesc au organizat o manifestare prilejuită de Ziua Învățătorului. Evenimentul a avut loc ieri, la Biblioteca ,,Tudor Flondor’’ din Rădăuți.
 

Înv. Veronica Moscaliuc i-a salutat pe cei prezenți și a spus că sărbătoarea este dedicată tuturor celor care lucrează în învățământ, în sfera educației. Cu acest prilej au fost expuse și colecțiile de goblenuri aparținând prof. Gheorghe Dolinschi și înv. Ioan Filimon. Prezent la manifestare, viceprimarul municipiului, Simion Sticleț, și-a arătat admirația pentru munca depusă de-a lungul vieții de către cadrele didactice. Evenimentul a fost marcat și printr-un program artistic prezentat de formațiile artistice ale Școlii Horodnic de Jos. Nu au lipsit cuvintele emoționante ros-tite de profesoara octogenară Viorica Pițul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: