Handbal masculin - La turneul final al juniorilor IV

LPS Suceava s-a clasat pe locul VI

Municipiul Baia Mare a găzduit pe parcursul săptămânii precedente turneul final al Campionatului Național de Handbal Masculin pentru juniori IV. Această primă ediție a competiției la acest nivel de vârstă s-a dovedit a fi una aprig disputată.
 

Echipa LPS Suceava, pregătită de profesorul Iulian Dugan, a avut parte de o grupă extrem de dificilă, jucând în compania reprezentantelor orașelor Cluj-Napoca, București, Vaslui și Timișoara. Deși s-au străduit, cei mai mici handbaliști suceveni au fost învinși în toate partidele, în cele cu Vaslui și Timișoara la doar un gol diferență. „Acest turneu final al juniorilor IV a fost unul de nivel superior celui al juniorilor III. Sunt mulțumit de evoluția jucătorilor mei, chiar dacă uneori se putea mai mult. Este prima competiție de anvergură la care participă și sunt convins că această experiență le-a prins bine. Ne-am clasat în final pe locul VI din cele 10 echipe care au luat parte la acest turneu final. Oricum, trebuie să spun că trebuie mai multă atenție la modul în care se arbitrează copiii, care sunt prea curați la suflet pentru a se gândi la orice subterfugii”, a declarat antrenorul Iulian Dugan. Din formația suceveană au făcut parte sportivii: Rareș Rotundu, Andrei Serediuc, Eduard Duman, Cătălin Tăuteanu, Cosmin Turcu, Iulian Alexa, Ovidiu Bădiliță, Marian Marțuneac, Paul Marmeliuc, Cătălin Bordei, Paul Drumea, Cosmin Aiuresei, Adrian Ciutac și Vlad Chibici.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI