Atletism

Cristina Casandra, locul doi la Grand Prix-ul București

Grand Prix-ul atletic de la București, care a avut loc în acest weekend, s-a bucurat de prezența celor mai valoroși sportivi din țară. Printre aceștia s-a numărat și suceveanca Cristina Casandra.
 

Ocupanta locului cinci la Olimpiada de la Beijing s-a clasat a doua în proba de 3000 de metri obstacole, sportiva legitimată la CSM Suceava fiind învinsă, ca și la Doha, de campioana națională en-titre, Ancuța Bobocel, de la CS Dinamo. Bobocel a parcurs distanța în 9 minute, 40 de secunde și 83 de sutimi în timp ce Cristina Casandra a terminat cursa în 9 minute, 42 secunde și 73 de sutimi. Locul trei i-a revenit buzoiencei Andreea Mihaela David.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI