La Moara

Cămin cultural inaugurat după 13 ani de la începerea lucrărilor

Ieri, la Moara, a fost inaugurat căminul cultural din localitate, obiectiv la care execuția a demarat în urmă cu 13 ani.
 

„Unele demersuri au fost făcute chiar și înainte de 1989, dar iată că lucrările au fost încheiate”, a declarat președintele executivului județean, Gheorghe Flutur. Valoarea acestora din urmă se ridică la 2 milioane de lei, cele două pavilioane desfășurându-se pe 2000 de metri pătrați construiți. Obiectul cultural include, printre altele, o sală de spectacol, bibliotecă și săli de conferințe. „Este o investiție destul de importantă, doar în ultimul an noua administrație locală alocând 1,1 milioane de lei, relevă Gheorghe Flutur.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: