La Naționalele de Automodele Captive

Două titluri de campion pentru sportivii de la CSTA Suceava

Campionatele Naționale de Automodele Captive (automodele cu elice) care s-au încheiat recent la București au adus din nou în prim-plan sportivii de la CSTA Suceava. Clubul sucevean a participat la întreceri cu 5 sportivi, doi juniori și trei seniori, care au avut adversari de la opt cluburi din țară.
 

La juniori, Adrian Cătană a devenit campion național, echipa CSTA Suceava situându-se în final pe locul IV. La categoria seniori, Ioan Botușan a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, iar Florin Cătană a luat medalia de bronz, echipa CSTA Suceava clasându-se pe prima poziție. Clasamentul general la finalul Campionatelor Naționale de Automodele Captive a fost realizat doar la juniori, formația CSTA Suceava situându-se pe locul III. Un aspect inedit legat de aceste campionate naționale este acela că antrenorii echipei CSTA, Ioan Botușan și Sorin Cătană, au fost în același timp și competitori.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: