Subiectul „Termica” este tratat cu „ușurință și iresponsabilitate”

Noul lider ales al Organizației Municipale Suceava a PNL, consilierul județean Mihai Aurel Steiciuc, a criticat ieri modul în care executivul local sucevean și majoritatea PD-L din Consiliul Local Su-ceava înțeleg să trateze problematica privatizării Termi-ca SA.
 

Steiciuc a spus, într o conferință de presă, că „PNL con-damnă ușurința și ires-ponsabilitatea cu care se tratează acest subiect” și a făcut un „ultim apel” către PD-L să analizeze „problemele sucevenilor și nu problemele Termica atunci când hotărăsc soarta agentului termic”. Liderul liberal este de părere că, de fapt, PD-L nu face decât să pună pe primul plan problemele „de grup de interese ale parti-dului” și nu înțelege că este nevoie de o decizie înțeleaptă din care Suceava și sucevenii să aibă de câștigat. „Din păcate, Suceava a pierdut ultimul tren bun, anul trecut. În primăvara anului trecut erau adunate toate condițiile ca vânzarea acestei societăți să se facă. Totuși, PD-L, cel care conduce cu două treimi Primăria Suceava, s-a ocupat de alegeri anul trecut și nu de Termica, iar PSD nu a fost niciodată preocupat de rezolvarea acestei probleme”, a mai spus Mihai Aurel Steiciuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI