Informare privind locuințele Habitat

Habitat pentru Umanitate a început în această săptămână seminariile de informare pentru familiile din orașul Siret care au depus cereri în vederea obținerii unei case tip Habitat. Cele 5 seminarii care se desfășoară în perioada 6-14 aprilie 2009, ne-a informat Viviana Huțuleac, PR și coordonator al voluntarilor, reprezintă prima etapă a selecției familiilor.
 

Au fost înregistrate 45 de cereri de la tot atâtea familii care nu beneficiază de o locuință proprietate personală. Seminariile de educare și informare au ca teme principale de discuție: prezentarea istoricului organizației Habitat pentru Umanitate, cum pot deveni parteneri Habitat, legătura creștină a organizației, ce înseamnă voluntariatul, legislația referitoare la precontractul și contractul de vânzare-cumpărare, familia și perspectiva vieții de familie într-un nou cămin, norme de protecția muncii precum și prezentarea lucrărilor ce se vor executa în perioada următoare. Cei care vor trece la etapa următoare de selecție, cea de prestare a minim 150 de ore de muncă voluntară, trebuie să participe la minim 4 din cele 5 seminarii ce se vor desfășura în această perioadă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI