„Avem nevoie de un mediu curat și sănătos”

Elevii Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din clasele a XI-a I și XI-a D, alături de prof. diriginți Mihaela Calistru și Dana Doroftei, au plantat în parcul din curtea școlii 50 de arbori: salcâmi, brăduți, mesteceni și curpeni. Acțiunea are ca scop marcarea evenimentelor din “Luna Pădurii”, dar și de ecologizare a spațiilor verzi, deoarece ei consideră că trebuie “să arătam oamenilor că avem nevoie de un mediu curat și sănătos”, după cum au spus elevii.
 

Elevii au realizat astfel de acțiuni și în anii anteriori, ele devenind o tradiție în a marca “Luna Pădurii”. După cum ne-a informat prof. Mihaela Calistru, elevilor le face o adevărată plăcere să realizeze astfel de activități și sunt bucuroși că pot contribui la menținerea și îmbogățirea spațiului verde.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI