La nicio săptămână de la inaugurare

Spațiul de joacă amenajat în cartierul ANL din Suceava a fost vandalizat

Vinovați se fac, cel mai probabil, câțiva tineri din Burdujeni, care au acționat “pe fondul unei acute lipse de bun simț și plictiseală”
 

La nicio săptămână de la inaugurare, spațiul de joacă pentru copii amenajat de firma Rosal, ca urmare a contractului încheiat cu Primăria Suceava, în cartierul ANL din Suceava (Burdujeni) a fost vandalizat. Una dintre băncile montate pentru părinții sau bunicii care vin să-i supravegheze pe cei mici a fost ruptă, la fel ca și placa pe care scria prețul investiției. Vinovați de distrugere se fac, cel mai probabil, câțiva adolescenți care locuiesc în cartier. Tinerii, ca-re ar fi acționat “pe fondul unei acute lipse de bun simț și plictiseală”, riscă amenzi ustu-rătoare pentru distrugere. Din păcate, nimeni nu a auzit și nu a văzut nimic, ceea ce face ca identificarea lor să devină o misiune imposibilă pentru polițiștii comunitari. Acțiunile vandalilor sunt tot mai frecvente în municipiul Suceava. Chiar dacă Rosal a solicitat ajutorul polițiștilor comunitari, nimeni nu a luat vreo măsură. Dovadă este și distrugerea parțială a locului de joacă din cartierul ANL. “Am găsit banca și placa cu informațiile despre spațiul de joacă rupte. Placa este la se-diul nostru, au adus-o muncitorii. Ne confruntăm tot mai des cu aceste acte de vanda-lism. Din spațiul de joacă pe care firma noastră l-a amenajat în cartierul Obcini nu a rămas decât un balansoar. Este drept că noi am predat primăriei aceste locuri de joacă, dar este dureros să vezi cum munca îți este distrusă de persoane care, spre marea mea dezamăgire, rămân neidentificate. Nu înțeleg cum nimeni nu vede nimic când vine vorba despre a-ceste distrugeri”, ne-a spus Adrian Niculescu, directorul firmei Rosal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: