Proiect internațional desfășurat de 5 țări

Grădinița cu Program Normal din Pătrăuți desfășoară proiectul european Comenius “Travelling Toys”, în parteneriat cu alte 5 grădinițe din Estonia, Irlanda de Nord, Anglia, Polonia și România. Prima întâlnire din cadrul proiectului are loc chiar în această perioadă la Pătrăuți, cu participarea a 15 cadre di-dactice din țările menționate.
 

Proiectul face parte din Programul “Învățare pe tot parcursul vieții” și se adresează grădinițelor de stat și private, dar și membrilor comunității educaționale care își desfășoară activitatea în acest sector, elevilor, tuturor categoriilor de personal didactic, autorităților locale, asociațiilor de părinți sau ONG-urilor care activează în domeniu. Este un proiect multilateral care urmărește îmbunătățirea managementului școlar și a metodelor pedagogice, precum și implica-rea activă a preșcolarilor în activități specifice tematicii comune la nivel de parteneriat. Coordonatorul internațional al proiectului este ed. Marika Kissa din Estonia, iar la nivel local, de Grațiela Mesteriu. Proiectul mai are ca parteneri locali Asociația Edu-catorilor Suceveni și Grădinița „Arlechino” Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: