Suceava

A fost inaugurat cel de-al II-lea tronson modernizat al Bazarului

Autoritățile locale au inaugurat ieri cel de-al II-lea tronson modernizat al Bazarului sucevean. La eveniment, care a început cu o slujbă de sfințire oficiată de un sobor de patru preoți, au luat parte primarul municipiului Suceava, dl Ion Lungu, viceprimarii Lucian Harșovschi și Viorel Seredenciuc, consilierul județean Ioan Bălan, ex-prefectul Orest Onofrei și zeci de comercianți care își câștigă pâinea ca urmare a activității desfășurate în imensul centru comercial.
 

Potrivit edilului-șef, pentru modernizarea celor două tronsoane ale bazarului, primăria a cheltuit circa 5,8 milioane de lei, urmând ca execuția lucrărilor la cel de-al III-lea tronson să înceapă în primăvară. “Trăim o perioadă grea, cu o criză economică care se anunță, și eu vreau să fiu ală-turi de dumneavoastră. Pentru mine, acest bazar este un fel de protecție socială. Trebuie să le acordăm o șansă și celor care nu au un loc de muncă”, a declarat Ion Lungu. Primarul Sucevei a arătat și spre celelal-te două tronsoane nemodernizate ale bazarului, unde printre chioșcurile comercianților zac grămezi de gunoaie și mișună șobolanii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: