Bătaie de joc!

Au încasat banii, dar „au uitat” să finalizeze lucrarea

Muncitorii unei firme de construcții din Dărmănești au executat în bătaie de joc o lucrare de termoizolare a unui imobil din Suceava. Firma a fost contractată de locatarii blocului nr. 8 de pe strada Republicii, care susțin că au și achitat costul lucrărilor, dar nu au primit nicio chitanță sau factură care să ateste acest fapt.
 

Potrivit spuselor dnei Maria Zeicescu, administratorul Asociației nr. 10, de care aparține și blocul nr. 8, costul lucrărilor se ridică la 150.000 lei. “Locatarii au încheiat contractul cu firma din Dărmănești, al cărei administrator este dl Mircea Irimiciuc. Muncitorii acestei firme efectiv și-au bătut joc de această lucrare. Au făcut risipă de materiale. Nici acum nu au ridicat gunoaiele, pe care le-au depozitat în urmă cu două săptămâni lângă centrala de gaz metan. Dacă un copil, în glumă, se joacă cu focul în zonă, sare tot cartierul în aer. Nu au curățat conductele de gaz metan. Au reparat pereții blocului de la etajul I, pe care însă nu i-au văruit. Nu ne-au eliberat niciun certificat de garanție și nici nu au făcut recepția lucrării. Administratorul firmei nici nu mai răspunde la telefon de când a primit banii”, susține dna Maria Zeicescu. Locatarii blocului nr. 8 de pe strada Republicii au făcut o sesizare și la primărie, sperând ca inspectorii să dea de urma patronului din Dărmănești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: