PSD Suceava 2020

Dr. Cătălina Pascal, propusă pentru funcția de director-adjunct la ASP

Directorul executiv interimar al ASP Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu, a nominalizat-o pentru funcția de director general-adjunct pe dr. Cătălina Pascal, șefa Centrului Teritorial de Sănătate Publică Fălticeni, medic primar epidemiolog. Propunerea a fost înaintată ministrului sănătății, Eugen Nicolăescu, urmând ca acesta să-și dea verdictul.
 

Dr. Lăzăreanu a declarat ieri că este unica soluție și cea mai bună: “Dacă ministrul refuză, va trebui să am o discuție cu dumnealui, să vedem de ce. Fosta directoare Odette Nicolae mi-a recomandat-o pe dr. Pascal. Pe mine mă interesează să fie bun profesionist. Vreau să fie din specialitate, să știe ce are de făcut”. Postul de director executiv interimar al ASP Suceava a rămas liber după ce dr. Odette Nicolae și-a dat demisia și a plecat la București, începând cu 1 august. În locul acesteia a fost numit, cu titlul interimar, directorul adjunct cu supravegherea stării de sănătate, dr. Alexandru Lăzăreanu, până la organizarea unui concurs, acesta având misiunea de a desemna pe cineva în locul său.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: