Băiat de 15 ani, luat de ape la 400 m mai sus de podul de la Ițcani

A.G. a căzut în râu, după ce o viitură a luat platforma pe care se juca cu un prieten
Singura consolare pentru suceveni, după zilele și nopțile de prăpăd, era, până ieri la prânz, că inundațiile, în ciuda pagubelor și a spaimelor, nu provocaseră pierderi de vieți omenești. Doi băieți de 15 ani din Suceava însă au sfidat soarta și unul a plătit pentru aceasta.
 

Atrași de imaginea impresionantă a râului Suceava umflat de ape, A.G. și G.R. se jucau, ieri pe la ora 15.15, pe platforma de măsurare a nivelului apei aflată la circa 400 de metri în amonte de podul de la Ițcani. Apele aproape o acopereau, iar copiii au luat joaca și ca un act de curaj atunci când simțeau pe ei spuma râului învolburat. La un moment dat o viitură a lovit platforma, care a cedat sub cei doi minori, ce se distrau cu adrenalina ridicată la maximum. Unul dintre ei a reușit să se salveze, dar A. G. a căzut în apele furioase ale râului Suceava. În zonă au fost chemați pompierii, pentru a-l căuta pe băiatul dispărut, dar violența cursului și apele tulburi făceau deosebit de dificilă operațiunea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: