Ștefan Belmega este dat în urmărire, ca persoană dispărută

Astăzi vor fi reluate căutările prin pădurile Brodinei, cu ajutorul câinilor pregătiți pentru identificarea cadavrelor > Polițiștii presupun în principal că bărbatul dispărut s-ar fi sinucis, dar nu exclud nici varianta unui scenariu
 

Familia a fost de acord ca polițiștii să-l dea în urmărire, ca persoană dispărută, pe Ștefan Belmega, de 45 de ani, din Izvoarele Sucevei, publicându-i fotografia și semnalmentele în presa locală. Căutările bărbatului dispărut în urmă cu o săptămână vor fi reluate astăzi prin pădurile de la Brodina și cu ajutorul a doi câini specializați în identificarea cadavrelor, veniți de la IJP Galați. Polițiștii care se ocupă de caz au în vedere, în continuare, varianta sinuciderii lui Ștefan Belmega, deși, timp de trei zile, echipele de căutare au răscolit fără succes pădurea în căutarea cadavrului lui. Operațiunea a început de miercuri, când un silvicultor a găsit mașina dispărutului abandonată pe un drum forestier de lângă Brodina. În ea exista și biletul de adio al omului care și-ar fi pus capăt zilelor din cauza datoriilor, de circa 1 miliard de lei vechi, făcute prin firma sa, de prelucrare a lemnului. Probele culese de la locul unde acesta și-a lăsat mașina (o pungă cu sodă caustică, pete de sânge și vomă) au conturat anchetatorilor și mai bine ideea unui gest sinucigaș, doar că anchetatorii nu-și pot explica încă de ce nu este de găsit corpul bărbatului, care n-ar fi putut să meargă prea departe după ce ar fi înghițit toxina. Din acest motiv, probabil, polițiștii nu exclud nici varianta ca omul să-și fi înscenat moartea pentru a scăpa de plata datoriilor. Până când nu-l vor avea însă pe Ștefan Belmega, viu sau mort, căutările vor continua, fie prin pădurile Brodinei, fie pe oriunde aiurea, și cu ajutorul celor care l-ar putea recunoaște. Numele: Belmega Ștefan Vârsta: 45 ani Domiciliu: sat Brodina, com. Izvoarele Sucevei, jud. Suceava. La 09.07. a.c., el a dispărut în condiții necunoscute. Semnalmente: înălțime 1,75-1,80 m, constituție atletică, față ovală, ochi albaștri, păr șaten. Persoanele care pot da relații cu privire la dispărut, sunt rugate să sune la telefon 0230/203161 și 0230/203165, 0230/203004 sau să ia legătura cu orice unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: