Poliția îl caută pe Marcel Brânză, bănuit de viol asupra unei femei din Grămești

„Individul este extrem de mobil. Lucrează scurt timp pe la stâni, la pădure, fură ce găsește acolo și apoi dispare. Este un infractor voiajor, foarte violent, și poartă cuțit asupra sa, fiind pretabil la săvârșirea infracțiunilor cu violență”, a declarat comisarul-șef Mircea Smoleac.
 

Polițiștii suceveni caută un urmărit general și, pentru că încă nu reușesc să dea de el, comisarul-șef Mircea Smoleac, adjunct al șefului IJP Suceava, a solicitat ajutorul pre-sei și al tuturor celor ce pot da relații în legătură cu el. Marcel Brânză, de 23 de ani, din Hănești – Botoșani, a cărei fotografie o prezentăm cititorilor, este urmărit genral din data de 2 iunie 2006, el sustrăgându-se unei pedepse aplicate de Judecătoria Suceava de un 1 an și 6 luni închisoare pentru furt. Aceasta a fost fapta cerce-tată, dovedită și condamnată de autoritățile sucevene, dar, între timp, botoșăneanul este bănuit de comiterea unui viol, petrecut în data de 26 iunie 2008 asupra unei femei de 25 de ani din Bălinești, comuna Grămești. Mirela Ș., mamă a doi copii, a fost violată ziua în amiaza mare, la câteva zeci de metri de locuința sa. Sub a-menințarea cuțitului, lovită și tăiată pe față, Mirela a fost obligată să întrețină relații sexuale. Doar strigătele ei dis-perate au scăpat-o din mâinile violatorului și l-au adus acolo pe soțul ei care, cu o bară de fier, l-a lovit în piept și în sto-mac pe violator. Din păcate, acesta a apucat să fugă și poli-țiștii nu-i mai pot da de urmă. „Individul este extrem de mobil. Lucrează scurt timp pe la stâne, la pădure, fură ce găsește acolo și apoi dispare. Este un infractor voiajor, foarte violent, și poartă cuțit asupra sa, fiind pretabil la săvârșirea infracțiunilor cu violență. Nu se prezintă cu numele său, ci cu acte de identitate sustrase”, a declarat comisarul-șef Mircea Smoleac. Semnalmente: circa 1,65 – 1,79 înălțime, păr șaten, tuns periuță, față ovală, ochi albaștri, sprâncene groase, stufoase, buze groase, bărbie rotundă, nas mic și drept. Persoanele care pot da relații despre acest infractor sunt rugate să sune la 112.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: