Bravo, coane Sandu !

Era cazul, în sfârșit, ca o autoritate să pună degetul pe rană și să întrebe clar și la obiect: „Cât îi mai lăsăm să-și bată joc de suceveni?”. Asta a făcut, joi, prefectul Alexandru Băișanu, când a convocat la sfat reprezentanți ai constructorilor, conducerea CJ Suceava și primarii din lungul drumului mult încercat DN 17, a cărui infrastructură se scormonește de aproape 4 ani.
 

Daniela BEALE

S-au punctat clar la ședință toate anomaliile ce au dus la întârzierea lu-crărilor, în timp ce oamenii locului și tot mai rarii turiști și-au hurducat ficații și dis-trus mașinile prin gropi. S-a recunoscut cu glas tare bătaia de joc pe care au făcut-o în acești ani cele trei firme ce au licitat și câștigat rea-bilitarea, pe tronsoane, a DN 17 și care, devenite demult fantome, nu mai sunt re-prezentate în șantiere de vreo coadă de târnăcop, lucrările fiind preluate în antrepriză de societăți ce abia mai pot îndemna la treabă câțiva muncitori plictisiți și prost plătiți. Bravo, coane Sandu! Venise momentul să se tragă linia și să vedem cum stăm, dar mai ales ce trebuie făcut ca șoferilor din țară și din județ să nu le vină a înjura sănătos când sunt obligați să străbată bucata de Suceava a DN 17. Bravo și pentru că le-ai tăiat nasul constructori-lor, care, tot cu capul în nori, se dădeau vrăjitori și pro-miteau termene de finalizare utopice. S-a vorbit și s-a transpirat mult la ședința cu pricina, s-a pomenit chiar de controale și propuneri făcute minis-trului Orban de reziliere a contractelor, dar, personal, mă îndoiesc că se va merge până acolo. Însă măcar știm cum stăm, iar dacă se mai și întâmplă ceva și printr-o minune vedem DN 17 gata înainte de un an, promit să-mi cumpăr mașină!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: