Temperaturile înalte duc la autoaprinderea gropii de gunoi

Ieri, la sediul executivului sucevean a avut loc un comandament pe tema prevenirii și limitării efectelor incendiilor de pe platforma de deșeuri menajere a municipiului. Căldurile din ultima perioadă au dus la intensificarea fenomenului de autoaprindere a gunoaielor, factorii responsabili căutând soluții de stăpânire a acestuia.
 

„Căutăm soluții să limităm acest fenomen, urmând să împiedicăm extinderea flăcărilor și stingerea focului”, a arătat primarul Ion Lungu. Ocupantul fotoliului din Areni a menționat că va lua legătura cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pe haldă urmând a fi montate pompe de apă de mare capacitate ce vor fi alimentate din râul Suceava. Suprafața platformei va fi udată periodic, astfel încât noxele provocate de arderi să nu mai afecteze localitățile aflate în aval de aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: