Suceava

Măsuri de protecție împotriva efectelor caniculei

Fântânile arteziene vor funcționa non-stop, astfel încât lumea să se poată răcori în preajma lor
Municipalitatea suceveană ia măsuri de protejare împotriva efectelor caniculei. În ultimele zile, în reședința de județ au fost înregistrate temperaturi destul de ridicate, primarul Ion Lungu emițând o dispoziție de amplasare a 5 corturi în mai multe zone din municipiu.
 

Domnia sa a spus că a solicitat Direcției de Sănătate Publică să desemneze personal specializat care să ofere asistență medicală de urgență celor afectați de căldură. De asemenea, Primăria va alimenta respectivele puncte de prim-ajutor cu apă minerală. Ion Lungu a mai arătat că a luat legătura cu conducerea firmei de utilități ACET, lucrătorii acesteia urmând a verifica și repara toate cișmele de pe raza urbei. „Nu în cele din urmă, fântânile arteziene vor funcționa non-stop, astfel încât lumea să se poată răcori în preajma lor”, a precizat edilul-șef.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: