Pentru a marca Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Abuzului de Droguri

Agenția Națională Antidrog și Asociația „Euroactiv” au organizat campanii stradale de sensibilizare a tinerilor

Agenția Națională Antidrog a marcat ieri 5 ani de activitate și Ziua Internațională de Luptă Împotriva Traficului și Abuzului de Droguri printr-o campanie stradală, prin care voluntarii Centrului Antidrog Suceava și-au propus să distribuie afișe și pliante.
 

Prin sloganul “Îți controlează drogurile viața? În viața ta, în comunitatea ta, drogurile nu își au locul” s-a încercat sensibilizarea cetățenilor. S-au înmânat și diplome de excelență partenerilor care au contribuit la implementarea politicilor anti-drog. Și Asociația “Euroactiv” a desfășurat ieri ultima campanie stradală în cadrul proiectului “O viață sigură, fără droguri, tutun și alcool”, cu ajutorul unor voluntari-elevi de la Școala Generală “Miron Costin” și de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu”. Între orele 16 și 19, elevii au distribuit materiale informative cuprinzând sfaturi și informații despre riscurile consumului substanțelor de risc, în zona Casei de Cultură, în fața Magazinului Bucovina, în Areni și la Centrul Comercial “Zimbru”. Este un proiect finanțat de CJ și derulat în parteneriat cu Centrul Județean de Asistență Psihopedagogică Suceava, IPJ Suceava, Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: