Nou purtător de cuvânt la IPJ Suceava

Noul purtător de cuvânt al IPJ Suceava, începând de ieri, este inspectorul Gabriel Panțîru. Acesta îi succede în funcție inspectorului principal Alin Botezatu, care va lucra tot în cadrul Serviciului Management, Organizare, Comunicare și Relații Inter-naționale, la Secțiunea Relații Internaționale.
 

Inspectorul Panțîru și-a exprimat reprezentanților mass-media întreaga dispo-nibilitate pentru configurarea cu aceștia a unui dialog bazat pe transparență și opera-tivitate: „Sper să mă ridic la înălțimea misiunii care mi-a fost încredințată și să fac din co-laborarea cu dumneavoastră unul din canalele de contact efi-cient cu cetățeanul, cu opinia publică și societatea civilă, în scopul înțelegerii și mai apro-fundate a rolului nostru în apă-rarea valorilor democratice”. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava are 28 de ani, a terminat Academia de Poliție „Al. I. Cuza” București în 2003, a activat până în 2006 ca ofițer în cadrul IPJ Cluj și este necăsătorit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: