Rădăuți

Cinci noi blocuri de locuințe private

În ultima ședință a Consiliului Local Rădăuți s-a aprobat un proiect în baza căruia vor fi construite 5 blocuri de locuințe. Acestea vor fi amplasate pe strada Ștefan cel Mare, la ieșirea din municipiul Rădăuți, înspre Marginea, în vecinătatea Forestind.
 

Astfel, municipiul Rădăuți va dispune de 165 de noi apartamente, în blocuri particulare. Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de consilierii vechiului mandat presupune construirea unor locuințe colective în regim de înălțime parter cu 4 etaje. Este vorba despre trei blocuri a câte 35 de apartamente fiecare și de două blocuri a câte 30 de apartamente fiecare. Specialiștii au concluzionat că zona este potrivită unei asemenea destinații, cheltuielile cu apa, canalul, energia electrică, energia termică, gazele naturale, accesele rutiere și pietonale fiind suportate de către solicitantul Torinconstruct.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: