„Sanitarii pricepuți” – finala județeană, la Fălticeni

Etapa pe zone a Concursului “Sanitarii pricepuți” s-a desfășurat sâmbătă, 17 mai, pe cele 6 zone în care este împărțit județul pentru această competiție. Echipajele câștigătoare ale “zonelor”, la categoriile “gimnaziu” și “liceu”, vor concura în sâmbăta ce urmează, pe 24 mai, la Fălticeni, în finala județeană, unde se va decide asupra reprezentantei noastre în faza națională.
 

Competiția este organizată – ne-a specificat dl Cornel Dediu, directorul Crucii Roșii sucevene – de filiala județeană Suceava a Crucii Roșii și de Inspectoratul Școlar Județean. Tot de la dl Cornel Dediu am mai aflat că, recent, filiala suceveană a primit vizita unei delegații a Crucii Roșii Germane. S-a purtat un dialog în baza Serviciului european de voluntariat, în urma căruia s-a stabilit ca, din toamnă, această parte a țării să primească alți doi voluntari ai CR Germane, unul repartizat la filiala suceveană, iar altul, la cea botoșăneană.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: