Finala Concursului Imagine Cup de la Suceava

Două echipe din Cluj, în topul câștigătorilor

Echipa de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca a câștigat premiul I la finala concursului național Imagine Cup, cu soluția GreenLife. Pe locul II s-a clasat echipa KidsEngineer de la Universitatea “Aurel Vlaicu” din Arad, cu soluția eCO2 Home, iar pe locul III, echipa ô (Phi), tot din Cluj-Napoca, cu soluția Ecotraveler.
 

Reamintim că secțiunea Software design a finalei a avut loc săptămâna trecută la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava (în premieră), fiind organizată sub egida Microsoft. Au concurat 10 echipe, formate din elevi și studenți de la colegii și uni-versități din Cluj, București, Arad, Bistrița, Alba Iulia, Iași, Bacău și Suceava. Fiecare echipă a pregătit câte un proiect, pe o temă legată de modul în care tehnologia poate contribui la un mediu înconjurător durabil, echipa suceveană, The Green Team, con-curând cu un proiect intitulat EcoLife. Echipa de pe locul I va pleca la „internaționala” de la Paris, din iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: