„Găinar” în afaceri cu lemn, depistat de poliție

Pe 12.05 a.c., în jurul orei 20, lucrătorii postului de poliție Fundu Moldovei, împreună cu specialiști ai ITRSV Suceava, au identificat pe raza localității un autotren cu remorcă, la volanul căruia se afla Costică V., din comuna Baia, care transporta cherestea.
 

Șoferul a prezentat un aviz de însoțire eliberat la aceeași dată de o societate comercială din Fundu Moldovei pentru cantitatea de 38 mc de cherestea, având destinația Tulcea. Întrucât sortimentul specificat în avizul de însoțire nu corespundea cu marfa din autovehicul, s-a procedat la verificarea documentelor primare ale firmei, constatându-se că societatea în cauză expedia 38 mc de cherestea, deși avea în stoc cantitatea de 15,56 mc. Drept urmare, s-a luat măsura reținerii materialului lemnos și sancționarea conform legislației în vigoare a administratorului firmei, Dragoș T., de 27 ani, din comuna Mălini. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea cauzei sub toate aspectele, urmând a se dispune procedural.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: