Încă o lecție semnată Radu Bercea. Azi, la Drobeta Turnu Severin

În vreme ce mulți dintre cititorii cotidianului Crai nou savurează, probabil, episoadele “aventurii” braziliene a artistului plastic humorean Radu Bercea, iată că Radu Bercea este personajul principal al unui eveniment artistic din (…în diagonală) exact celălalt colț al României.
 

Astăzi, la Muzeul din Drobeta Turnu Severin, artistul plastic humorean își lansează, în decorul unei expoziții pe care, de altfel, o semnează, volumul de grafică intitulat “Memoria Retinei Gulagului Românesc”, despre care va vorbi, printre alții, fostul deținut politic Nicolae Ianoș. Purtând în anii neguroși din spate experiența deținutului politic, Radu Bercea și-a ținut pentru sine scrâșnetele și povara, iar acum, din nou, deseori surâzător chiar, oferă noi și noi lecții de înțelepciune: Așa ceva nu trebuie să se mai repete!

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI