Articole vestimentare contrafăcute, reținute la frontieră

În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră suceveni au confiscat de la diferiți cetățeni români și ucraineni bunuri industriale și țigări în valoare de 9126 de lei, care urma să fie comercializate pe piața neagră din județul Suceava.
 

În ziua de 08.04.2008, în urma unei acțiuni comune cu Poliția orașului Siret, au fost surprinse în flagrant două persoane din județul Galați, care încercau să comercializeze bunuri susceptibile a fi contrafăcute, constând în: tricouri și treninguri inscripționate „Adidas”, costume de stofă bărbătești inscripționate „Giorgio Armani” și parfumuri de firmă. Întreaga cantitate a mărfurilor, în valoare totală de 6290 de lei, a fost ridicată în vederea cercetărilor, iar persoanelor în cauză li s-au întocmit acte premer-gătoare pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. În aceeași zi, polițiștii de frontieră, în urma unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Siret, au oprit în trafic un microbuz condus de cetățeanul ucrainean Serhii F., domi-ciliat în Cernăuți, în vârstă de 20 de ani. După controlul documentelor de călătorie, s-a trecut la verificarea autove-hiculului, ocazie cu care s-au descoperit țigări și bunuri industriale în valoare de 2836 de lei. Întreaga cantitate de bunuri a fost ridicată în ve-derea confiscării, iar șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI