După rude, cu cuțitul

Ieri, în jurul orei 1, membrii unui echipaj auto din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au observat, pe Calea Unirii din municipiul Suceava, trei persoane care fugeau spre cartierul Burdujeni, fiind urmărite de un bărbat care agita în mână un cuțit. În urma acestora, pe suprafața carosabilă se deplasa un autoturism ce părea că-i urmărește îndeaproape…
 

„La vederea autovehiculului Jandarmeriei, cele trei persoane au făcut semne disperate, solicitând ajutor, iar urmăritorul a ascuns cuțitul și a încercat să se urce în autoturism. Jandarmii au intervenit și au interceptat persoana care încerca să fugă, stabilind ulterior că aceasta este Daniel I., de 34 ani, din Dorohoi, Botoșani. Bărbatul, fiind rudă cu persoanele ur-mărite, a participat împreună cu acestea la un priveghi, unde au consumat băuturi alcoolice și, pe fondul unor neînțelegeri anterioare, au început să se certe. Pentru a fi mai convin-gător, Daniel I. a scos un cuțit, pe care îl avea asupra sa, în-cercând astfel să-și intimideze rudele, care au luat-o la fugă. Însoțit îndeaproape de un prieten, aflat la volanul unui autoturism, Daniel I. a pornit în urmărirea rudelor sale”, ne-a informat lt. Bogdan Cornaci, purtătorul de cuvânt al IJJ Suceava. Lui Daniel I. i-au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de „port, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor, a cuțitului…” (Legea 61/91). Dosarul urmează să fie îna-intat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: