Într-o singură zi

Un hoț de lemne și un administrator de bancă neglijent, au fost depistați de Poliție

Pe 28 martie, Poliția județeană, prin subunitățile de profil, a executat o misiune în urma căreia au fost constatate încălcările legislației în vigoare. Purtătorul de cuvânt al IPJ, insp. princ. Alin Botezatu, ne-a pus la dispoziție două exemple.
 

Lucrătorii postului de poliție Vama l-au depistat pe Dumitru R., de 48 ani, din comuna Vama, care a tăiat și sustras 16 arbori din pădurea proprietate a Primăriei Vama, creând un prejudiciu de circa 1500 lei. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru tăiere ilegală și furt de arbori. La sediul unei unități bancare din municipiul Suceava a fost montat un sistem de alarmare împotriva efracției de către o societate comercială din Bu-zău, fără ca proiectul siste-mului tehnic să fi fost avizat de autoritatea de poliție com-petentă teritorial. Administra-torul societății a fost sanc-ționat contravențional de lucrătorii Compartimentului Sisteme Pază, din cadrul Biroului Poliției de Ordine Publică Urban al Poliției municipiului Suceava, pentru încălcarea prevede-rilor art.28, alin. 6 din Legea 333/2003, cu amendă con-travențională în valoare de 5000 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: