Târgul “Agro Expo Bucovina” se deschide astăzi

Astăzi, începând cu ora 12, la Centrul Economic “Bucovina” (CEB), situat pe raza orașului Salcea, va avea loc deschiderea oficială a celei de-a IV-a ediții a Târgului Național de Agricultură și Industrie Alimentară “Agro Expo Bucovina 2008”. Evenimentul, care se desfășoară în perioada 20-24 martie, este organizat de Camera de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA) Suceava în parteneriat cu Grupul Dorna, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Consiliul Județean Suceava.
 

Potrivit unui comunicat de presă al CCIA, în cadrul manifestării vor fi prezentate “utilaje și echipamente din agricultură și industria alimentară, materii prime din agricultură și industria alimentară, animale de rasă și păsări, produse alimentare, semințe și material săditor, îngrășăminte, pesticide, furaje, nutrețuri, concentrate, aditivi, flori și plante de apartament pentru grădină parcuri și sere”. Pe data de 21 martie, la CEB, între orele 10-18, se va desfășura seminarul cu tema “Agricultura ecologică – prezent și perspective de dezvoltare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: