Atenție la vremea schimbătoare !

A crescut incidența răcelilor la copii

Întrucât în săptămâna precedentă a crescut incidența răcelilor și a pneumoniilor în județ, în special la copiii de 0-14 ani, respectiv a crescut ponderea spitalizărilor la aceștia, Autoritatea de Sănătate Publică Suceava menține restricția privind accesul vizitatorilor în spitalele sucevene.
 

Potrivit ultimelor date ale ASP, în perioada 10-16 martie s-au înregistrat 1727 infecții acute ale căilor respiratorii superioare, cu 177 mai multe ca în săptămâna anterioară, și 773 pneumopatii acute, cu 66 mai multe. În ce privește incidența gripei, aceasta se menține constantă, fiind raportate 4 cazuri clinic compatibile cu gripa. În săptămâna menționată au mai fost izolate încă 3 tulpini de virus gripal, în total fiind 33 confirmate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: