Fotbal, Liga a III-a

Prima sincopă

Cetatea Suceava – Ceahlăul II Piatra Neamț 1 – 2 ( 0 – 0)
Cetatea Suceava și-a întrerupt seria rezultatelor pozitive cu care și-a obișnuit suporterii pe parcursul actualului sezon. După 20 de etape în care nu au cunoscut gustul înfrângerii, elevii lui Marian Pană au cedat ieri, cu scorul de 1-2, întâlnirea jucată pe teren propriu în compania formației Ceahlăul Piatra Neamț II. Veniți pe Areni cu un lot întărit serios cu jucători de la prima echipă, nemțenii au speculat la maximum erorile din defensiva gazdă, administrând astfel liderului prima înfrângere din acest campionat.
 

Cetatea își trece în cont pri-ma ocazie a meciului în minu-tul 2, când Caragea pătrunde frontal spre poartă, dar preferă un dribling în plus și scapă mingea în afara careului. Oaspeții au replicat imediat prin Schumacher, șutul aces-tuia din voleu fiind deviat mi-limetric pe lângă poartă de un fundaș advers. Cea mai clară oportunitate a formației suce-vene de a deschide scorul a venit însă în minutul 41, când Tomaz a irosit cu seninătate o minge pusă pe tavă de Caragea, și cele două echipe intră la cabine la egalitate. Ceahlăul II avea să tranșeze soarta meciului în debutul re-prizei secunde. În minutul 54, Tudosă evită pasul la ofsaid făcut de apărarea suceveană și, după o pătrundere pe partea dreaptă pasează în spate la Costel Ilie, care înscrie din centrul careului pe lângă por-tarul gazdelor. Sucevenii acu-ză șocul primirii golului și, după numai patru minute, Ro-hețki greșește copilărește o pasă simplă în suprafața de pedeapsă iar Gafița duce scorul la 0-2 printr-o simplă formalitate. Ultima jumătate de oră a partidei a însemnat un asediu orb la poarta nemțeană, centrările elevilor lui Marian Pană fiind o pradă ușoară pentru experimentata de-fensivă a oaspeților. Cu toate acestea, Celpan reușește să reducă din diferență în mi-nutul 81 dintr-un penalti acordat la o cădere teatrală a brazilianului Tomaz în careu. Momentele de final aduc și o eliminare în tabăra Ceahlăului, Gafița fiind trimis în tribune pentru tragere de timp. Era însă prea târziu pentru a păstra intactă rubrica înfrân-gerilor din dreptul Cetății.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: