„Trădarea lui Lungu”, subiect de concurs pentru PSD Suceava

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, consilierul Ovidiu Donțu, a lansat ieri un nou concurs pentru sucevenii pasionați de politica locală, un concurs cu titlul „Ce ar spune bunicul Dumitru Lungu, urmaș al Brătienilor, despre plecarea lui Ion Lungu din PNL?”. Pentru cel mai interesant răspuns ce va fi primit la sediul PSD, dl Donțu pune la bătaie indemnizația de ședință pe o lună din Consiliul Local Suceava.
 

Domnia sa l-a criticat pe dl Lungu că, din postura de președinte al organizației județe-ne a PNL, a „trădat” și a plecat la PD-L. „Am citit în presă cum dl Lungu încearcă, cu o voce palidă, să-și explice trădarea. Vreau să-i reamintesc domniei sale ce a declarat în urmă cu puțină vreme despre el și familia sa, că bunicul său liberal, Dumitru Lungu, urmaș al Brătienilor, i-a interzis să părăsească barca liberală”, a precizat dl Donțu. Purtătorul de cuvânt al social-democraților susține că nu este normal ca președintele unei organizației județene de partid, de talia PNL, să fugă la alt partid pe post de simplu simpatizant. „Îi avertizăm pe cei din PD-L Suceava că cine a trădat odată o va mai face de câte ori va avea ocazia”, a mai spus dl Donțu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI