„Un atentat asupra întregului corp medical de la Spitalul Județean”

Prefectul Orest Onofrei va cere ministrului Sănătății să anuleze ordinul de numire în funcția de manager interimar al Spitalului Județean a dlui Ovidiu Neamțu > Președintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat că organizația pe care o reprezintă nu-și asumă această numire > Președintele CJ, Gavril Mîrza, se îndoiește că managerul numit ar putea scoate spitalul din starea în care se află
 

Orest Onofrei

Prefectul de Suceava, dl Orest Onofrei, a declarat, marți, că a aflat „pe surse” că la Spitalul Județean Suceava a fost numit, interimar, un nou manager, dl Ovidiu Neamțu, despre care nu are referințe bune, iar PNL Suceava s-a delimitat de această nominalizare arătând că va cere revocarea ei. Prefectul Orest Onofrei a spus, într-o conferință de presă, că a aflat „pe surse” că la Spitalul Județean de Urgență Suceava a fost numit manager interimar dl Ovidiu Neamțu, o persoană despre care nu are nici un fel de referințe bune. „Cer ministrului să anuleze acest ordin”, a afirmat dl Onofrei, care consideră că această numire este „un atentat asupra întregului corp medical de la Spitalul Județean” și că nu face cinste nici Instituției Prefec-tului, și nici Guvernului. El a adăugat că această nominalizare ar putea pune în pericol „lucrurile bune” care au început să se mate-rializeze la Spitalul Județean Suceava și consideră că ministrul nu a avut toate informațiile necesare în cazul acestei numiri. La rândul său, președintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat, de asemenea, într-o conferință de presă, că organizația județeană nu-și asumă această numire. El a spus că va înainta o scrisoare ministrului Sănătății, dl Eugen Nicolăescu, pentru revocarea acestei numiri. „Dacă persoana îndeplinește condițiile de concurs și va câștiga postul prin concurs, e altceva. Eu nu vreau să ne asumăm această numire”, a afirmat dl Prodan. Și președintele Consiliului Județean Suceava, dl Gavril Mîrza, a declarat că a aflat „pe surse” de această numire. „Cred că ar fi trebuit ca în acest caz Consiliul Județean să fie cel puțin consul-tat, fiind proprietarul patrimoniului Spitalului Județean”, a spus dl Mîrza. El a precizat că nu cunoaște calitățile manageriale ale dlui Neamțu, dar că se îndoiește că acesta va putea scoate spitalul din starea jalnică în care se află.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: