Speranțe în sistem wireless

Mă pregătesc – în momentul în care scriu aceste rânduri – să plec la Bacău pentru derbiul dintre Aerostar și Cetatea Suceava. Sunt plin de griji. Nu-mi fac probleme în privința meciului. Am încredere în Pană și băieții lui. Mă gândesc să nu am probleme cu conexiunea wireless, pentru că s-a mai întâmplat și la case mai mari. Nu de alta, dar trebuie să trimit către redacție cronica meciului de la Bacău. De la grijile mele pentru conexiune wireless a apărut ideea acestei tablete. Pentru că, în acest moment, în sportul sucevean speranțe de mărire mai există, dar nu pot fi accesate de toată lumea. Încă se mai poate ca CSM Rarăul să se salveze de la retrogradare. Echipa de rugbi poate să mai rămână încă un sezon în prima ligă. Sunt speranțe, însă foarte mici, ca voleibaliștii să bifeze și ei măcar un succes în play-off…
 

Cristian MARCU

Dar, pentru toate acestea trebuie să îți iei laptop-ul speranței la axilă și să cauți locurile în care, în sistem wireless, te poți conecta la aceste gânduri de mărire. Până când vom avea conexiune nelimitată la aceste speranțe va mai trece ceva timp, timp pe care ni-l vom umple cu rezultatele bune ale celor de la CS Universitatea Suceava, cu foarte probabila promovare a Cetății în Liga a II-a și cu participarea la Jocurile Olimpice a Cristinei Casandra și a tiristului Alexandru Bodnar. Nu avem cum să știm dacă speranțele noastre, ale celor pasionați de sport, vor căpă-ta concretețe în cele din urmă. Dar știm sigur că trebuie să luptam pentru ele, fiecare așa cum poate. Altfel, sistemul wireless, cel care ne poate oferi conectarea la imaginea unor lauri și a unui pahar de ambrozie, va rămâne o necunoscută.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: