Flori pentru flori

Sala Milenium a IPJ Suceava a fost ieri gazda unui moment special, dedicat reprezentantelor sexului frumos – atât polițiste, cât și vizitatoare ale sediului. A avut plăcerea să-și expună propria colecție tematică de tablouri în ulei (reprezentând flori) prof. Ioan Bodnar – președintele Uniunii Ucrainenilor din România – Ținutul Bucovina și consilier prefectural, care a fost însoțit de un oaspete de seamă din străinătate: Andrei Voloșin, de la Institutul Național de Cercetări și Studii Strategice de pe lângă Instituția Președintelui Ucrainei. Momentul surpriză s-a consumat odată cu oferirea de flori către toate doamnele și domnișoarele prezente.
 

„Cu acest prilej, am avut bucuria și onoarea, în același timp, să organizăm încă un vernisaj în cooperare cu alte instituții – Prefectura Județului Suceava și Uniunea Ucrainenilor din România – Ținutul Bucovina”, ne-a spus ofițerul de presă al IPJ Suceava, insp. princ. Alin Botezatu. Manifestarea a constat în expunerea a peste 40 de tablouri, reunite sub titlul sugestiv ”Flori pentru femei”. Sau, cum… plastic s-a exprimat artistul plastic, „Flori pentru flori”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: