„Eco-Meșteșuguri” la Gura Humorului

Vernisajul expoziției “Eco-Meșteșuguri” a avut loc marți, 4 martie, la Muzeul Obiceiurilor Populare din Bucovina de la Gura Humorului. Expoziția conține obiecte realizate de elevi ai Centrului Școlar “Sf. Andrei” din localitate, înscriși în programul mondial Eco-Școala.
 

Cu acest prilej, s-au lansat și revista școlară “Eco-Junior” (nr. 2) și “Calendarul Eco 2008”. Alături de elevi și cadre didactice, la manifestare au participat reprezentanți ai Primăriei, Ocolului Silvic, Agenției pentru Protecția Mediului și ai școlilor partenere. “Sperând în realizarea unui mediu mai curat, elevii Centrului Școlar «Sf. Andrei» au mulțumit tuturor printr-un scurt program artistic dedicat primăverii. Ini-moșii ecologiști își doresc să constituie un exemplu de bună practică pentru tinerii din celelalte școli și pentru întreaga comunitate locală”, ni s-a transmis printr-un comunicat al organizatorilor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: