Odată cu venirea primăverii

A început noul an ecologic

Ecoșcolarii Colegiului Național “Mihai Eminescu” ne-au dat ieri de veste că, odată cu venirea primăverii, a în-ceput și noul an ecologic. Un grup de elevi ai clasei a VII-a A, reprezentanți ai Caravanei verzi, îndrumați de dna prof. Camelia Macarie, ne-au vizitat, ieri, la sediul redacției, pentru a ne prezenta noul eco-cod al unității lor de învățământ.
 

Micii ecologiști au atras atenția asupra necesității organizării unor acțiuni de ecologizare a parcurilor din oraș. Tot ei promovează un stil de viață sănătos, având la bază o alimentație, evident, ecologică. Elevii nu au vorbit în necunoștință de cauză, citând din vreo carte ori revistă de profil. Potrivit spuselor dnei prof. Camelia Macarie, ei urmează la școală un opțional denumit “Educație pentru sănătate”, însușindu-și astfel o serie de cunoștințe referitoare la alimentația sănătoasă, ba chiar și la necesitatea folosirii unor cosmetice ecologice. “Acțiunea de informare face parte din proiectul Eco-școala, finanțat de Fundația de Mediu, având ca scop principal educația ecologică în rân-dul tinerilor. În acest sens am organizat anul trecut o serie de activități ecologice”, ne-a precizat dna Macarie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: