PRM Suceava susține eliminarea din Guvern a UDMR

Partidul România Mare Suceava a luat act, cu îngrijorare, de apariția celui de-al 47-lea stat al Europei, prin proclamarea, ilegală, a independenței provinciei Kosovo. Afirmația aparține președintelui organizației județene, Gheorghe Acatrinei, care a precizat că acțiunea separatiștilor kosovari reprezintă o escaladare periculoasă a noii ordini mondiale, încercându-se trasarea unei alte hărți a lumii, în funcție de prejudecățile și interesele unor forțe oculte.
 

„Demersul iese de sub semnul unificării și intră în zodia separatismului etnic și teritorial. Apariția unui nou stat islamic în Europa este un abuz incalificabil, care ar putea reprezenta începutul celui de-al III-lea război mondial. PRM își manifestă îngrijorarea față de consecințele atrase de crearea, artificială, a așa-zisei Republici Kosovo. Acesta dă apă la moara politicii separatiste a șovinilor unguri din Tran-silvania, ale căror reprezentanți fac acum o agitație insuportabilă. În aceste circumstanțe, PRM Suceava solicită premierului Călin Popescu-Tăriceanu să dea afară din Guvern organizația iredentistă și periculoasă UDMR. În caz contrar, ele-mentele extremiste UDMR ar putea fi acuzate de trădare de țară și aduși în fața Justiției”, a subliniat dl Acatrinei. De asemenea, PRM Suceava își exprimă „disprețul față de parada de patriotism” pe care, în aceste zile, o fac unii politicieni. „Reamintim că, pentru politica fermă și consecventă împotriva en-clavelor teritoriale și în slujba interesului național, PRM a fost acuzat, pe nedrept, de extremism. Acum, în al 11-lea ceas, au ajuns, toți, la vorba Partidului România Mare”, a concluzionat liderul județean al PRM Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: