Liberalii încep să se organizeze pentru alegerile locale

Fostul șef al FPS Suceava, dl Taki Huiazi, va coordona din punct de vedere politic campania pe care Organizația Municipală Suceava a PNL o va desfășura în primăvara acestui an.
 

Decizia a fost luată de Biroul Permanent Local al PNL, care a mai votat ca alături de dl Huiazi să intre în bătălia pentru câștigarea Primăriei Suceava și a Consiliului Local dnii Vasile Mocanu, Lucian Lungu, Aurel Burciu (prorectorul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava), Bogdan Cristache și Dorel Guliciuc. Misiunea lor principală este de a realiza o strategie de campanie cât mai eficientă, astfel încât candidatul PNL pentru funcția de primar al Sucevei să aibe reale șanse de a intra în turul II de scrutin. Liderul organizației municipale, dna Angela Zarojanu a declarat ieri că plecările din PNL Suceava au avut un efect benefic pentru organizație, în sensul că „majoritatea membrilor Biroului și membrii se simt mai liberi și vin cu drag la partid”. Dna Zarojanu a mai spus că, de la 1 martie, PNL va demara o campanie de informare a sucevenilor cu privire la promisiunile pe care acest partid le-a făcut în primăvara lui 2004, cu realizările sale, precum și cu proiectele pe care le propune sucevenilor în perioada 2008-2012.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: